Koseli - Gember & Palmarosa Lichaamszeep | No Nasties

Koseli

Gember & Palmarosa Lichaamszeep

Number of reviews:(0)
€6.95

Additional details

SKU

39416620384438

UPC

7434201134104

Availability

Direct leverbaar

Condition

NEW

Weight

0.2 kg

Description

Gember & Palmarosa Lichaamszeep (80gr)

Deze zeep bevat gember en die bevat veel antioxidanten. Gember bevordert de bloedcirculatie zodat de huid mooi blijft en heeft een kalmerende werking dankzij de zuiverende en ontstekingsremmende eigenschappen. Kortom, een geweldige natuurlijke zeep! De combinatie van gember en palmarosa zorgt voor een frisse geur.

Wrijf de bar zachtjes over de natte huid, voeg wat extra water toe om extra schuim te creëren! Spoel het schuim zachtjes af en dep het droog. Geschikt voor alle huidtypes.
Laat de zeep aan de lucht drogen na elk gebruik. Bewaar de zeep uit de buurt van warmtebronnen en direct zonlicht, bij voorkeur op een opengewerkt zeepbakje om te voorkomen dat het te snel smelt.

Koseli is toegewijd aan het produceren van ethische, natuurlijke, plantaardige producten, daarom zijn ze transparant over wat er in zit! Deze zeep is koud verzeept en handgemaakt en bestaat uit fair trade Himalaya kruiden die duurzaam geteeld worden door Nepalese boeren. 100% natuurlijk en op plantaardige basis. Let op: dit is een natuurlijk product en daarom kunnen kleur, vorm en gewicht variëren. De zeep zit in een palsticvrije verpakking.

*Allergie waarschuwing. Bevat: Citral, Geraniol, Farnesol, Limonene & Linalol.

 

 

 

Ingrediënten:
Sodium cocoate (coconut oil), Sodium sunflowerseedate (sunflower oil), Sodium olivate (olive oil), Aqua, Glycerin, Zingiber (ginger) officinale powder, Cymbopogon Martini (palmarosa) oil, Citral*, Geraniol*, Farnesol*, Limonene*, Linalol*.

* Natuurlijk bestandsdeel van etherische olie

Reviews

  • This product hasn't been reviewed yet.

Related Products