HelemaalShea - Duindoorn gezichtszeep

HelemaalShea

Duindoorn gezichtszeep

Number of reviews:(0)
€8.95

Additional details

SKU

201541941

UPC

8719992296309

Availability

Direct leverbaar

Condition

NEW

Weight

0.2 kg

Description

Duindoorn gezichtszeep (110gr) 

Deze handgemaakte gezichtszeep heeft een rijk schuim, is zacht voor de huid en heeft een een zuiverende werking. De zeep is verrijkt met tarwekiemolie wat de huid voedt en zorgt voor een stralende, soepele en gezonde huid. Duindoornolie is afkomstig van de pitten en het vruchtvlees van de duindoornbes. De olie van de duindoornbes heeft een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren, vitamine E en carotenoïden. Het verbetert de elasticiteit van de huid en zorgt dat het vochtgehalte op peil blijft. De geur van de zeep is een combinatie van etherische olie van grapefruit, patchouli, may chang (litsea), palmarosa en tea tree. Dagelijks gebruik bij hele droge huid, kan lijden tot extra uitdroging.

Laat de zeep aan de lucht drogen na elk gebruik. Bewaar de zeep uit de buurt van warmtebronnen en direct zonlicht, bij voorkeur op een opengewerkt zeepbakje om te voorkomen dat het te snel smelt.

De zeep zit in een palsticvrije verpakking. Het kartonnen doosje is fsc gecertifieerd.

*Allergie waarschuwing. Bevat: linalool, limonene, citral, citronellol & geraniol.

 

 

 

Ingrediënten: 
sodium cocoate*, sodium olivate, sodium sunflowerseedate, glycerine, aqua, sodium cocoa butterate*, sodium castorate, citrus paradisi, yellow (illite) clay, Pogostemon Patchouli, sodium seabuckthornseedate, sodium wheatgermate, Litsea Cubeba, Cymbopogon Martinii, Melaleuca Alternifolia, linalool**, limonene**, citral**, citronellol**, geraniol**.

* van biologische herkomst.
**van nature aanwezig in etherische olie.

Reviews

  • This product hasn't been reviewed yet.

Related Products