Pure Shea Butter

HelemaalShea

Pure Shea Butter

Number of reviews:(0)
€9.95

Additional details

SKU

8719992296248

UPC

8719992296248

Availability

Direct leverbaar

Condition

NEW

Weight

0.2 kg

Description

Pure Shea Body Butter (100ml)

Deze romige en luxe body pure shea butter heeft slechts één indrediënt: Shea boter.

Het is afkomstig van de zaden van de Afrikaanse Shea- of Kariteboom en wordt gebruikt als een wonderbaarlijke vochtinbrenger en verzachtend ingrediënt. Maar het is niet alleen een eenvoudig verzachtend middel, het regenereert en kalmeert de huid, beschermt tegen externe factoren (bijv. de wind) en is ook rijk aan antioxidanten (o.a. vitamine A, E, F). Shea boter smelt bij een temperatuur van 31 graden Celsius waardoor het zeer makkelijk op de huid te verdelen is en dringt snel in.

Hoe te gebruiken:
Het aanbrengen van de body butter gaat makkelijker als je warme handen hebt. Neem wat body butter uit het blikje (eventueel met behulp van een spateltje) en laat het smelten tussen je vingers alvorens het aan te brengen. Zo smeert het beter uit. Geschikt voor de droge tot zeer droge huid of droog en beschadigd haar.
De Shea Body Butter is namelijk ook zeer geschikt als haarmasker. Sheaboter is een natuurlijke conditioner: het kan de haarstructuur verbeteren en werkt vochtinbrengend. Een beetje van de butter op het droge haar aanbrengen. Begin bij de haarwortels en werk zo naar de haarpunten. Goed inmasseren, doorkammen en tien minuten tot een nacht laten inwerken. Was het daarna uit. Gebruik zo vaak als nodig afhankelijk van het type haar. Daarnaast ook te gebruiken als leave-in conditioner voor extra droog en kroezig haar, een kleine hoeveelheid (echt maar een heel klein beetje) op het schone haar aanbrengen voor het stylen.

Deze handgemaakte body butter zit in een herbruikbaar blikje gemaakt van aluminium. Het blikje kan dus gewoon gerecycled worden. Of maak het schoon en gebruik het als handig opbergblikje voor kruiden, sieraden of iets anders.

 

 

 

Ingrediënten: 
Butyrospermum parkii (shea) butter.

Reviews

  • This product hasn't been reviewed yet.

Related Products