Koseli - Citroenverbena Handzeep | No Nasties

Koseli

Citroenverbena Handzeep

Number of reviews:(0)
€6.95

Additional details

SKU

39374172553398

UPC

7434202421463

Availability

Direct leverbaar

Condition

NEW

Weight

0.2 kg

Description

Citroenverbena Handzeep (80gr)

Een zeep die voedt en reinigt, waarna uw handen glad en fris aanvoelen. Citroen Verbena heeft een intense citrusgeur, is reinigend en heeft antibacteriële eigenschappen.

Laat de zeep aan de lucht drogen na elk gebruik. Bewaar de zeep uit de buurt van warmtebronnen en direct zonlicht, bij voorkeur op een opengewerkt zeepbakje om te voorkomen dat het te snel smelt.

Koseli is toegewijd aan het produceren van ethische, natuurlijke, plantaardige producten, daarom zijn ze transparant over wat er in zit! Deze zeep is koud verzeept en handgemaakt en bestaat uit fair trade Himalaya kruiden die duurzaam geteeld worden door Nepalese boeren. 100% natuurlijk en op plantaardige basis. Let op: dit is een natuurlijk product en daarom kunnen kleur, vorm en gewicht variëren. De zeep zit in een palsticvrije verpakking.

*Allergie waarschuwing. Bevat: Citral, Geraniol, Limonene & Linalol.

 

 

 

Ingrediënten:
Sodium cocoate (coconut oil), Sodium sunflowerseedate (sunflower oil), Sodium olivate (olive oil), Aqua, Melissa officinalis leaf extract (lemon balm), Lippia citriodora leaf extract (lemon verbena), Glycerin, Cymbopogon flexuosus leaf oil (lemongrass), Citral*, Geraniol*, Limonene*, Linalol*.

* Natuurlijk bestandsdeel van etherische olie

Reviews

  • This product hasn't been reviewed yet.

Related Products