Suntribe Natuurlijke Minerale Lichaam & Gezicht Zonnebrandcrème SPF30 (60ml) | No Nasties

Suntribe

Natuurlijke Minerale Zonnebrandcrème SPF30 (60ml)

Number of reviews:(0)
€17.99

Additional details

SKU

KWS-ST-MS-60

UPC

7350097210015

Availability

Direct leverbaar

Condition

NEW

Weight

0.2 kg

Description

100% NATUURLIJKE ZONNEBRANDCRÈME SPF 30

Veilig voor jou en de natuur. Perfect voor elke soort vakantie, een dagje aan het strand of een wandeling in het park. En dankzij de toegevoegde Cacaopoeder is de crème licht getint om de witte waas te minimaliseren die met veel minerale zonnefilters geassocieerd wordt. Handig verpakt in een biobased tube van suikerriet. 

Biologisch en zacht voor de huid.
De natuurlijke formule met voedende kokosolie en cacaoboter helpen vochtverlies door de zon te voorkomen en geven een licht tropische geur. Deze zonnebrandcrème is geschikt voor zowel de normale, gevoelige als droge huid. En dus ook geschikt voor kinderen.

Minerale UV-Filter
Deze zonnebrandcrème bevat niet-nano-zinkoxide dat volgens onderzoek de veiligste beschikbare UV-filter is voor de menselijke gezondheid, koralen en het zeeleven. Daarnaast is het zeer effectief, het is wetenschappelijk gevalideerd om breedspectrum bescherming tegen zowel UVA- als UVB-stralen - SPF 30 te geven vanaf het eerste moment van aanbrengen. (blokkeert 97% van de UVB-stralen). En is ook nog eens waterbestendig. Eindelijk een zorgeloze zonnebrandcrème. Deze natuurlijke zonnebrandcrème is onverdund en volledig vrij van schadelijke chemische UV-filters, parabenen, alcohol, conserveringsmiddelen, parfum en synthetische chemicaliën.

Hoe te gebruiken: 
Deze zonnebrandcrème kan zowel voor lichaam als gezicht worden gebruikt en het is belangrijk dat je deze aanbrengt voordat je in de zon gaat (zodat je niet verbrandt op weg naar het strand bijvoorbeeld!). Voor het beste resultaat raden wij aan om eerst kleine puntjes van de crème op de te beschermende delen van de huid te verdelen. Spreid vervolgens de stippen uit tot een dun, gelijkmatig en bijna onzichtbaar laagje op de huid. Waterbestendig tot 40 minuten. Breng de crème om de twee uur of na het zwemmen en/of zweten opnieuw aan om beschermd te blijven.

 

Ingrediënten:
Helianthus Annuus Seed Oil*, Zinc Oxide (non-nano), Cocos Nucifera Oil*, Cera Alba*, Theobroma Cacao Seed Butter*, Butyrospermum Parkii Butter*, Tocopherol, Theobroma Cacao Seed Powder*.

*Biologisch

Houdbaarheid 
Tot 18 maanden (controleer de datum op de verpakking, bovenaan in de tube ingedrukt). Als de consistentie of de geur niet verandert, kunt je de zonnebrandcrème na de vervaldatum nog steeds gebruiken, de zonnebescherming wordt nog steeds gegeven. Droog bewaren bij kamertemperatuur of koeler (5 tot 20 graden). Tube uit de buurt van direct zonlicht houden.

Materiaal: Biobased suikerriet tube, volledig recycleerbaar. 100% gerecyclede papieren etiketten. 

Gemaakt in de EU.

De gouden regels van bescherming tegen de zon!

Hou de tijd bij.
Vermijd direct zonlicht tijdens de middaguren (10.00 tot 15.00 uur). 

Winkellijstje voor zonneliefhebbers.
Draag een hoed, een zonnebril en beschermende kledij die de schouders en rug bedekken.

Zorg ervoor dat je nog steeds beschermd bent.
Breng opnieuw zonnecrème aan nadat je in het water bent geweest en je hebt afgedroogd.

Zeer veranderlijke omgevingen.
Wees er bewust van dat je extra voorzichtig moet zijn wanneer je in de buurt van sneeuw en water bent.

Zoek de schaduw op.
Geen enkele zonnebrandcrème biedt 100% bescherming. Wees slim met de zon en blijf waar mogelijk in de schaduw.

Draag ook op bewolkte dagen een zonnebrandcrème.
Wolken kunnen de UV-intensiteit verhogen door reflectie en refractie van het zonlicht.

Reviews

  • This product hasn't been reviewed yet.

Related Products