Koseli - Jeneverbes Lichaamszeep | No Nasties

Koseli

Jeneverbes Lichaamszeep

Number of reviews:(0)
€ 6,95

Additional details

SKU

39356832284854

UPC

7434200766795

Availability

Direct leverbaar

Condition

NEW

Weight

0.2 kg

Description

Jeneverbes Lichaamszeep (80gr)

Met deze zeep kun je je aarden. Er wordt gezegd dat de jeneverbes uit de Himalaya met zijn aardse geur een reinigende werking heeft op je geestelijk, spiritueel en lichamelijk welzijn. De bes is afkomstig van een boom die groeit op een hoogte tussen 2200 en 4000 meter. Jeneverbes heeft antiseptische eigenschappen en is verstevigend voor de huid.

Wrijf de bar zachtjes over de natte huid, voeg wat extra water toe om extra schuim te creëren! Spoel het schuim zachtjes af en dep het droog. Geschikt voor alle huidtypes.
Laat de zeep aan de lucht drogen na elk gebruik. Bewaar de zeep uit de buurt van warmtebronnen en direct zonlicht, bij voorkeur op een opengewerkt zeepbakje om te voorkomen dat het te snel smelt.

Koseli is toegewijd aan het produceren van ethische, natuurlijke, plantaardige producten, daarom zijn ze transparant over wat er in zit! Deze zeep is koud verzeept en handgemaakt en bestaat uit fair trade Himalaya kruiden die duurzaam geteeld worden door Nepalese boeren. 100% natuurlijk en op plantaardige basis. Let op: dit is een natuurlijk product en daarom kunnen kleur, vorm en gewicht variëren. De zeep zit in een palsticvrije verpakking.

*Allergie waarschuwing. Bevat: Citronellol, Geraniol, Limonene & Linalol.

 

 

 

Ingrediënten:
Sodium cocoate (coconut oil), Sodium sunflowerseedate (sunflower oil), Sodium olivate (olive oil), Aqua, Glycerin, Juniperus Communis (juniper) powder, Juniperus Communis (juniper) fruit oil, Citronellol*, Geraniol*, Limonene*, Linalol*.

* Natuurlijk bestandsdeel van etherische olie

Reviews

    This product hasn't been reviewed yet.

Related Products